Spesiell tilbud


 

Spesiell tilbudFra 12.000 nok/pr kvm eks mva*
 
nybygg

Nybygg tjenester

rehibilatering

Rehabilitering og oppussing

tilbygg

Tilbygg, terrasser, garasjer og andre bygg tjenester 
project-house-design-1
Bærer du på en drøm om å bygge din egen bolig, men er usikker på om hvor mye det vil koste? Vi hjelper deg med å sette opp et budsjett.
project-house-design-2
Gjennom vår huskatalog kan du velge i et stort utvalg boliger som dekker de aller flestes behov. Dessuten tilbyr vi profesjonell arkitekthjelp. På den måten kan du få akkurat de løsninger du har behov for og du kan sette din personlige preg på boligen.


 
bygg-tjenester-tilbygg-pabygg-nybygg
Element husene er økologiske og varme, kan monteres fort (i løpet av ei uke). Monteringsarbeid kan utføres uansett årstid; minimale såkalte våtproduksjonsprosesser. Konstruksjoner for et skjermhus laget av tre (vegger, innvendige tak, tak) monteres av skjermer som produseres på et spesialisert verksted. På den måten oppnås høy arbeidskvalitet fordi når man arbeider innendørs, bygningskonstruksjoner påvirkes ikke av atmosfæriske forhold, det er lettere å kontrollere arbeidsforhold og det er større muligheter til å bruke et spesielt utstyr
bygg-tjenester-tilbygg-pabygg-nybygg-rehibilatiering
Betonghus i isoporblokker fylt med betong er den perfekte løsningen for deg som vil bygge et moderne hus som skal holde varme inne.
bygg-tjenester-tilbygg-pabygg-nybygg-ogpus
Dessuten bygger vi hus rett på byggeplassen ved hjelp av konvensjonelle teknologier. Det tar noe lengre tid og koster mer. Men hvis det ikke finnes ingen annen vei, tilbyr vi slike tjenester..


 

KVADRAT METER

 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

 


BILDEGALLERI

prosjekter, som vi allerede gjorde for våre kunder