ANBEFALINGER

H&W Eiendom AS

Jorgen Hveem


Til diverse arbeid i et nyoppført bygg på gården engasjerte vi firmaet KvadratMeter. De murte opp en Leca- Venti pipe, la fliser på gulvet under vedovnen, pusset opp og satt inn gamle innerdører, snekret utforinger til vinduene, listet under tak, rundt vinduer og dører samt langs gulvet. De utførte arbeidet til vår tilfredsstillelse.

Cosmedic AS


Vi er fornøyd med jobben som ble gjort - de gjorde jobben innenfor avtalt tidsrom, var raske og effektive, var et av de rimeligste tilbudene vi fikk, men leverte likevel bra kvalitet. Resultatet er slik vi ønsket oss. Kunne gjerne brukt de igjen!  

Vifter & Miljø AS

Steffen Bjerkvoll


Vifter & Miljø AS har benyttet Kvadratmeter til ombygging av lager og nye kontorlokaler i Per Krohgs vei 4C. Arbeidene som er utført er av god kvalitet og levert til avtalt tid og pris. Vi anbefaler Kvadratmeter gjerne videre. Daglig leder

Dag Jevne

Rehabilitering av enebolig


Oppdraget besto i etterisolering og skifting av panel på hele huset, utskifting av vinduer, endring av bærende konstruksjon innvendig, bygging av terrasse og innvendig oppussing. Vi valgte Kvadratmeter pga konkurransedyktig pris og et godt inntrykk av Mindaugas sin kompetanse. Prosjektet ble gjennomført på en tilfredsstillende måte. Mindre problemer som oppsto underveis ble raskt løst. Vi kan anbefale Kvadratmerter v/Mindaugas.

Eivind Sæther,

Entreprenør oppussing enebolig


Mindaugas er meget pålitelig og fin å kommunisere med. Han er ekstremt proff og nøyaktig med arbeiderne han disponerer. Jeg kan anbefale denne litauske gjengen på det sterkeste. Vi brukte tre måneder på jobben, og Mindaugas leverte det han skulle til eksakt pris av det han lovte. Jeg har anbefalt dem disse folka til mine venner, og kan trygt gjøre det her. Skikkelig arbeid til fair pris.

Anders Haukedalen

Påbygg rekkehus med ca 45 kvm


Påbygg rekkehus med ca 45 kvm. God kvalitet på utført arbeid, både utvendig og innvendig.
Fant sammen gode løsninger underveis i prosjektet.
Leverte til avtalt tid og pris. Veldig god kommunikasjon underveis i prosjektet. Gir mine beste anbefalinger til Kvadratmeter som entreprenør.

Frode, Nesodden,

Bygge stort tilbygg på nesodden 200 m2,3 etasjer.


Kvadratmeter AS har vist stor profesjonalitet fra start til slutt. De har kommet med gode innspill og løsninger også når det gjelder bygningstekniske problemer som ikke var løst fra det norske ingeniør firmaet vi hadde brukt. Hadde vi brukt Kvadratmeter AS helt fra starten, så er jeg helt sikker på at enda flere ting hadde fått bedre estetiske og funksjonelle løsninger. Vi fikk et ryddig og detaljert tilbud, og gode forklaringer på alt faglig nei lurte på. Fast pris og betaling har fungert godt. De har hele tiden vært åpne for å tilby det ekstraarbeid vi har ønsket, også problemfritt. Kort sagt er vi godt fornøyd med dette firmaet. Båder pris, gjennomføring, kompetanse og kommunikasjon.

Vibeke Langeland

Maling av vegger og tak; soverom og stue


Arbeidet ble utført effektivt innenfor avtalt tidsrom og til avtalt pris. "Finishen" kunne vært noe bedre enkelte steder, men dette legger man ikke merke til hvis ikke man ser nøye etter. Alt i alt fornøyd med jobben.

Matthew Sudmann-Day

Gipsplater og maling


The manager at Kvadratmeter understood our project quickly despite it being a bit unusual. Others who visited found it a bit difficult to understand what we wanted. The guys who came to do the job were professional, doing their work efficiently and to a high quality. The number of hours were billed accurately. Everything was transparent in a business sense.

Bjørn Sjølli/ Wenche Fadnes

Tilbygg og drenering


Godt fornøyd med utført arbeid. Engelskkunnskaper er nødvendig dersom bedriften skal antas til en jobb, selv om de forstår noe norsk

Heidi thaulow

Totalentreprise sluttføre renovering av enebolig


Kvadratmeter v/Minde har gjort en god jobb med å fullføre en totalrenovering av vår enebolig. Spesielt vil jeg trekke frem deres stå-på-vilje og evne til å få jobben gjort på avtalt tid, selv om det til tider har medført arbeid i helger og kvelder. Ryddig ift gjennomført arbeid, ekstraarbeid og fakturering. Har vært noen ekstra runder på finish på slutten, men Minde og hans folk fikser det uten innvendinger. Kan anbefales!  

Fiona Skei Bech

Bygge på en etage


Vi hadde et stort prosjekt,og var ute etter en totalentreprenør.Hus fra 1965 skulle totalrenoveres og bygges på en etasje.Valgt på grunn av pris og referanser. Noe språkforvirring med gutta i huset,dårlig på engelsk. Prosjektet tok litt lenger tid enn forventet/forespeilet. Flinke til rådgivning underveis, gode forslag.Veldig fornøyd med finish og sluttresultat.Noen feil på bad,fuger ikke så bra.Ble rettet.Alt i alt,veldig fornøyd m/huset.

Frode, Nesbru

Føre opp tilbygg til enebolig


Veldig godt utført håndverk for alle fag på et stort tilbygg for oss i Asker. God kommunikasjon hele veien. Tydelig kunnskapsrik og erfaren eier som kommer med gode løsninger og forslag. Tilleggsarbeider ble avtalt skriftlig underveis. Ble ferdigstilt godt innenfor fristen i kontrakten, selv med mye ekstra arbeider som ble bestilt av oss. Vi måtte si ifra om litt unødvendig rot/støv, men det ble rettet opp i med en gang. Anbefales.

Erlend Solbakken

Påbygg 48 kvm, ombygging av tak.


Oppdrag er levert til avtalt pris. Meget fornøyd med arbeidet som er utført, det er utført iht dagens krav til moderne boliger. Mindaugas som eier bedriften er utdannet bygningsingeniør som sikrer at arbeidet blir nøyaktig og riktig utført. Arbeiderne var fleksible og ryddige. Vil gi de mine beste anbefalinger.

Rita Robin

Renovation of Tomansbolig


We started renovation of our roof and KvadratMeter stepped in to finalize this job. Mindaugas is a skilled and experienced manager who found an optimal solution for us. KvadraMeter did a good quality job remaking the roof and renovating the kitchen. They were meeting the deadlines as agreed. KvadratMeter is not a cheap contractor, but they deliver quality. We recommend KvadratMeter.

Ståle Solem


Kvadratmeter  har gjennomført arbeidet til avtalt tid. Jobben er utført i henhold til gjeldende regelverk og med presisjon og kvalitet. Ekstraarbeid har blitt fakturert i henhold til avtale. Teamene i arbeid har vist stor innsatsvilje, godt humør og har vært opptatt av å levere kvalitet til avtalt tid. Mindaugas er selv utdannet Siv.ing. og har høye kunnskaper innen bygg, til å stole på. Firmaet anbefales. Mvh Ståle Solem, Skøyen, Oslo

Robin Kato Myrlund, Jessheim 93226896

Utbygging av eksisterende bolig, ca. 50 m2, Jessheim


Arbeidet bestod i påbygg av eksisterende bolig 2 x 25 m2. Firmaet har vært veldig fleksible i forhold til at prosjektet som etterhvert også omfattet bytte av tak. Kvaliteten på jobben har vært god og oppfølgingen fra leder har vært meget bra. Noe språkbarrierer med de som jobbet på prosjektet da de ikke snakket engelsk/norsk . Så all kommuniasjon bør skje på engelsk ga gjennom leder.Meget arbeidsomme, hyggelige og tillitsfulle personer.

Cristian López, Oslo


Arbeidet besto av oppsetting av soverom i hovedetasjen i huset, vi er veldig fornøyd med Kvadratmeter, hyggelige folk, flinke, de jobbet raskt og godt, innenfor avtalte rammer og pris. Profesjonelt utført håndverk. Det stemmer med de anbefalingene man leser her. Anbefales av oss også!.

Per Brubakken, Hosle 90183800

Tilbygg 40 kvm. over 2 etasjer


Tilbygg, to og en halv etasje, ca.40 kvm. grunnflate. Etter anbudsrunde valgte vi til slutt Kvadratmeter. De var klart best på pris og vi var spente på om de også kvalitetsmessig holdt mål. Det var ingen grunn til bekymring. Firmaet har hele tiden holdt et godt proffesjonell nivå og utført alle deler av utbygningen til vår tilfredshet.. Noen språkproblemer hadde vi, men sjefen snakket godt engelsk. Kan trygt anbefales

Arne Mathisen Guldvog 92068217

Tilbygg Moss


Kvadratmeter har gjort en veldig tilfredsstillende jobb med tilbygg over to etasjer hos oss. Det har vært ryddig med avtaler og tidspunkter, grei fremdrift, og de ansatte har gjennomgående vært hyggelige å ha i huset. Fast pris på oppdraget som var veldig bra, og ryddig oppgjør i etterkant på ting som ble lagt til og trukket fra underveis. Sluttresultatet har blitt veldig fint. Kvadratmeter kan ut fra jobben hos oss anbefales.

Geir Langseth, Tårnåsen


Kvadratmeter møtte på befaring etter avtale. De utførte jobben på de dagene vi avtalte. Underveis ble noen av planene endret fra vår side, noe de taklet fint. Arbeidet var av svært bra kvalitet, noe flere av våre naboer har bemerket. Prismessig var de konkurransedyktig med alle de andre 18 tilbudene vi fikk. De sendte faktura etter at jobben var gjort og alt var inkludert mva. Vi anbefaler dem på det sterkeste og vil gjerne benytte dem på nytt.

Monica Jenssen, Oslo


Dette var en både og opplevelse. Forsinkelser var det første som ble noe slitsomt, så avtalte bedriften jobb som de ikke var autorisert til å utføre, og deretter ble deler utført i hastverk. Det sagt, så er mye av jobben gjort tilfredsstillende og deler av arbeidstokken tok dette seriøst. Feil ble rettet opp ganske snart. God pris.

Aashild Braseth Tangen, Lørenskog


Vi var bortreist mens de jobbet her, men ble gledelig overrasket da vi kom hjem. Trappa var solid og fin og alt var ryddet. De kom til avtalt tid og prisen var grei. Kan absolutt anbefales.

Jan Ove Strømmen, Gardermoen


Arbeidet ble utført raskt og greit og i henhold til avtalen. Greie folk å forholde seg til.

Jonas Bakken, Oslo


Kvadratmeter bygde en veldig flott trapp, med sterk konstruksjon, fine løsninger og pent utført arbeid. De er hyggelige og greie å forholde seg til og resultatet ble bedre enn vi hadde regnet med.

Rasmus Børresen, Rasta 93028814


Dette er flinke folk. Plikt oppfyllende og nøyaktige. De kom til avtalt tid, hver gang, og jeg betalte avtalt pris, selv om jobben ble litt større en de hadde forutsett. Kan anbefales.

Martin Spusta, Oslo


Jeg var veldig fornoyed med jobben Kvadratmeter gjorde. De kommet på avtalet tid og kvaliteten på jobben de gjorde er veldig bra. Alt i alt vil jeg anbefalt dem videre.

Raza 46784102


Greie priser, og seriøse folk. Er anbefalt

Omar Majid, Skjetten 98011986


De kom til avtalt tid og gjorde en utrolig bra jobb som jeg var veldig fornøyd med. Gutta passa på å ikke påvirke min dag mer enn nødvendig, de ryddet etter seg noe kona satte veldig pris på og var ellers veldig høflige. Alt i alt så anbefales disse gutta på det sterkeste.

Nina Rochstad, Hvalstad +4790145561

Kunde anbefaling om arbeidet og kvaliteten på tjenestene


KvadratMeter“ utførte jobben veldig proffesjonelt. De er nøye, raske og har god arbeidserfaring. Jeg er rett og slett veldig fornøyd!

Øyvind Vederhus, Høvik

Kunde anbefaling om arbeidet og kvaliteten på tjenestene


Kvadratmeter fikk oppdraget med å bygge ut balkong i andre etasje på vår tomannbolig. De levberte raskt og godt, innenfor avtalte rammer. Profesjonelt utført håndverk og solid resultat.

Thor Marius F Sundal, Oslo 95155851

Kunde anbefaling om arbeidet og kvaliteten på tjenestene


Rev gammel kledning på hus, etterisolerte og la ny kledning, malte samt endel andre mindre arbeider. Noe forsinket i forhold til avtalt tid. Evt. feil ble fint rettet opp, guttene er hyggelige og greie å forholde seg til, de ryddet pent opp etter seg og prisen er meget konkurransedyktig. Anbefales!

Thor Eirik Ruud, Oslo 45401125

Kunde anbefaling om arbeidet og kvaliteten på tjenestene


Kvadratmeter ble engasjert til å bygge en nisje (lettvegg) mellom to soverom og bygge en dobbeltseng. I tillegg til dette ble de underveis engasjert til å legge lister (73 m), male to soverom, male vinduskarmer, samt diverse små arbeider. Samtlige arbeider ble utført iht. avtalt kvalitet og pris. Personellet fra Kvadratmeter var svært profesjonelle og hyggelige. Jeg vil absolutt anbefale Kvadratmeter til å utføre tilsvarende oppgaver

Tilbygg/Grasje på Oppaker

Henrik Iversen og Siw-Malin Bye 99252751


Vi har benyttet Kvadratmeter til oppføring av tilbygg på 70kvm. Kvadratmeter har tatt hele prosessen fra utgraving til ferdig oppsatt tett bygg. Vi er veldig fornøyd kvaliteten på arbeidet, samt helheten i forhold til materialvalg med tanke på at dette er et tilbygg som skulle passe estetisk til resten av boligen. Vi vil anbefale kvadratmeter, og vi vil bruke Kvadratmeter ved en annen anledning.

Hytte i Hurdal

Elisabeth Juel Ramos, Hurdal 91555463


Vi skulle reparere taket og lage et tilbygg på hytta, men det endte med at vi måtte bygge hele hytta opp fra grunnen. Kvadratmeter hadde en god pris, og har vært veldig fleksible i forhold til at prosjektet har endret seg i omfang flere ganger i prosessen. Jobben blir gjort raskt og godt, og oppfølgingen fra firmaet underveis har vært meget bra. Kommunikasjonen har foregått på engelsk, og det har vært uproblematisk. Anbefales!  

Plating av tak og vegger

Torstein Olsmo Sæbø, Sørumsand 99736371


Vi brukte dem til å plate vegger og tak i kjelleren vår, samt legge på murpuss på flere lecavegger. En veldig positiv overaskelse. De kom på kort varsel og jobbet pent og effektivt. Ryddigheten og prisen var det heller ikke noe å si på. Eneste lille ulempen var at all kommunikasjon må gå gjennom en person, men siden han var tilgjengelig og enkel å forholde seg til var ikke det noe som demper det positive inntrykket. Vi bruker dem gjerne igjen.  

Oppussing av hus

Tommy Olsen, Sørumsand 40203003


Utført omfattende innvendig oppussing av hus, ombygging, fliselegging, nytt tak, vegger, gulv, vinduer, trapp, maling, etc. Godt gjennomført arbeid, mange gode løsninger og forslag. Alle håndverkerne snakker bra Engelsk, så kommunikasjonen gikk veldig bra. Hyggelige priser.  

Huset i Fjerdingby

Andreas Lars Berger, Lørenskog 93055770


Disse gutta gjorde jobben vi ble enige om til avtalt tid og til avtalt pris. De infridde våre forventninger på en god måte. Vi er meget godt fornøyd med resultatet og arbeidet som ble gjort. Vi kan anbefale de videre. Vi hadde god erfaring med at daglig leder jobbet på prosjektet hele veien. Hvis vi skulle nevne et forbedringsområde så ville det være at det til tider var veldig rotete på byggeplassen men de ryddet fint opp etter seg. Takk

Huset (Haug 1970)

Terje Klufterud og Mona Stormark 63856947


Til diverse arbeid i et nyoppført bygg på gården engasjerte vi firmaet KvadratMeter. De murte opp en Leca- Venti pipe, la fliser på gulvet under vedovnen, pusset opp og satt inn gamle innerdører, snekret utforinger til vinduene, listet under tak, rundt vinduer og dører samt langs gulvet. De utførte arbeidet til vår tilfredsstillelse.