INTERIØRDESIGN

Vårt firma kan tilby tjenester fra kvalifisert interiørdesigner, som ikke bare kan hjelpe til med utforming av bolig, interiør i hjem og kontor og fargevalg, men også valg av lyssetting, lysstyring, ??? samt valg av møbler. Bred erfaring på dette området har gitt oss tillit fra våre kunder.

Våre fagfolk hjelper deg å styre unna problemer og få gjennomført dine ønsker.

Vi kan bistå med:

Totalkonsept for interiørdesign; Forslag til valg av stil, klargjøring av behov, oppsummering av ønsker og utvikling av et gjennomført og harmonisk design. Presentert i form av skisser.

Arkitekttegninger sikrer funksjonelle interiørløsninger ved inndeling av rom.

Detaljerte planer for plassering av interiør, forming av rommene og neste steg – plassering av møbler slik at arealene fremstår med et helhetlig og gjennomført design.

Skjemaer for elektriske opplegg herunder brytere, kontakter, kabeltrekking og lyspunkter.

Planer for flislegging, komponering av fliskombinasjoner og fugeløsninger. Dette er til stor hjelp for flisleggere.

Himlingsplaner – himlingen er et av de viktigste elementene. Den påvirker både høyden i rommet, romfølelsen og totalinntrykket. Himlingsdesign er et eget fagfelt. En liten feil i himlingen kan gjøre rommet mindre attraktivt.

Valg av avgjørende sluttprodukter for interiøret, farger, møbler og tilbehør. En helhetlig implementering av interiørdetaljer setter prikken over i-en. Dette er kanskje den fasen i interiørjobben som gir mest resultater, når de hvite veggene blir dekket med lekre detaljer, når du erfarer at alle tingene har sin mening og naturlige plass og danner en helhet, slik det var tiltenkt.

Møbeldesign: Design av de fleste kjøkkentyper. Ofte er det vanskelig å finne tilbehør og erstatninger til eksisterende kjøkken eller kjøkkenmøblement. I tillegg til utseende er ergonomi meget viktig.

For å kunne nyte det perfekte kjøkken er det nødvendig å kjenne til noen viktige designprinsipper.

I dag ønsker stadig flere å få produsert møblement i henhold til individuelle ønsker. En designer kan hjelpe til med å finne løsninger på det tekniske, selve designet, stiltype osv.

Designede møbler for soverom, stue eller tilpasset vegger og andre interiørdetaljer.

INTERIORDESIGN-INSPIRASJON-GALLERI-BYGG
interiordesign-interiorjobber-bygg-byggservice-tjenester-arbeider-oppussingsarbeider
interiordesign-interiorjobber-bygg-byggservice-tjenester-arbeider-oppussingsarbeider-